Workshop zinvol inzetten van PROMs in de praktijk

Aan de slag met je eigen vragen! Op vrijdag 17 mei heeft de workshop succesvol plaatsgevonden.

Het gebruik van PROMs in de dagelijkse praktijk kent veel uitdagingen. Hierover is al veel geschreven en er is een mooie PROM-toolbox, beschikbaar om starters en gebruikers van PROMs te ondersteunen. Maar hoe pas je die PROM-toolbox nu toe in je eigen context? Hoe selecteer je de juiste PROM? Hoe implementeer je PROMs op een zinnige manier zonder ten onder te gaan aan de meetlast? Hoe kunnen we de meetgegevens gebruiken in de spreekkamer? Wat kunnen we leren van goede voorbeelden? Deze vragen stonden centraal in de workshop. Meer info over de PROM-toolbox: https://www.zorginzicht.nl/ontwikkeltools/prom-toolbox

Doelgroep
- Kwaliteitsmedewerkers ziekenhuizen, instellingen, praktijken.
- Professionals in zorg en welzijn.
- Clientvertegenwoordigers betrokken bij PROM implementatietrajecten.

Werkwijze
Het betreft een workshop met actieve werkvormen aangevuld met korte kennisoverdrachten. Voor aanvang van de workshop zijn de knelpunten en leervragen geïnventariseerd bij de deelnemers. Op basis daarvan is de workshop ingericht. Hierdoor borgen we de aansluiting met de vragen van de deelnemers. We werken in kleine groepen: max. 20 personen per workshop met twee docenten.

Organisatie en docenten
De workshop wordt georganiseerd vanuit het Platform PROM en ISOQOL.nl. Leden van de kerngroep PROM platform en ISOQOL-NL zijn de docenten.

Aanmelding en kosten
De kosten voor deelname voor deze workshop is 150 euro per persoon. Maximaal aantal deelnemers is 20 personen.

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt
Mail: isoqolnl@gmail.com
Telefoon: 06 14794682 (Sandra Beurskens)

Datum: 
vrijdag, 17 mei, 2019 -
12:30 tot 17:00
Plaats: 
Nivel, Utrecht